Pension - kat.č. 2662
 
Nový Hrozenkov
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Koliba je vzdálena 7 km od města Vsetín směrem na Velké Karlovice mezi obcí Hovězí a Huslenky Leží u oblíbeného splavu Hovězí.
Ubytování: Koliba nabízí celkem 7 stylově zařízených pokojů včetně sociálního zařízení, TV připojení na internet, telefonu satelitu. Součástí apartmá je i minibar a terasa. Pokoje jsou 2-3 lůžkové s možností přistýlky.
Stravování: Součástí objektu je i restaurace, která nabízí teplá jídla po celý den a širokou škálu místních specialit. Kapacita restaurace je 40 osob, v letním období je připraveno venkovní posezení cca 80 osob.
Sport: V blízkosti objektu je tenisová hala a tělocvična. V letním období je možnost sportovního vyžití přímo v areálu objektu, kde jsou tenisové kurty a víceúčelové hřiště. Pro děti máme dětský koutek s prolézačkami a houpačkou. Po celý rok můžete využít saunu. Tato oblast je známa svými turistickými a cykloturistickými trasami. Máme úschovnu kol i lyží.
Zábava: V nedalekém Vsetíně možnost návštěvy DK Vsetín se širokou škálou programů, divadla , kina , nespočet podniků se živou hudbou, nově vybudované lázně,možnost návštěvy zámku s vyhlídkovou věží a blízkou galerií . V neposlední řadě návštěva hokejových utkání exstraligy / v případě zájmu na všechny sportovní a kulturní akce možnost zajištění vstupenek pro ubytované.
Služby: Pro pořádání společenských akcí, svateb a seminářů nabízíme salónek, který je vybaven audio i video technikou a má kapacitu 35 osob.
Doprava a parkování: Autobusem se Vsetína, autem či na kole ze Vsetína směr Velké Karlovice - vzdálenost 7 km. Parkoviště u objektu se na noc uzavírá.

Rezervace