Hotel - kat.č. 2670
 
Bělá pod Pradědem
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Možnost celoroční rekreace v nádherném prostředí Jeseníků v chránění přírodní rezervaci. Hotel byl postaven v roce 1930 jako poštovní dům a přepřahací stanice. Od roku 1956 byl provozován jako VIP zotavovna ROH. V r. 2003 byl hotel prodán a majitel hotelu se snažil o návrat k architektuře prvorepublikového sudetského pohraničí a hotel v tomto stylu kompletně zrekonstruoval a také původně pojmenoval. Hotel leží v horském lyžařském středisku Červenohorské sedlo - 3 km od vrcholu Červené hory v obci Filipovice. Je umístěn u hlavní cesty.
Ubytování: Nově zrekonstruované komfortní ubytování ve stylu 30-tých let je ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním WC, sprchovým koutem a satelitní televizí. 4 apartmány se čtyřmi lůžky, TV,WC, sprchou, sedací soupravou.
Stravování: V objektu hotelu se nachází restaurace, prostorná jídelna s tanečním parketem, snack bar a denní bar. Hotelová kuchyně nabízí celoročně 50 druhů teplých jídel, množství salátů, předkrmů a nápojů. Kapacita jídelny je 90 míst, restaurace 30 míst a snack baru 30 míst. Široká nabídka ročníkových a archivních vín z oblasti jížní Moravy. V letních měsících posezení v zahradní restauraci s grilováním a stylovou hudbou.
Služby: Venkovní ohniště, krb. Zapůjčení horských kol a lyžařské výstroje. Pro hosty je k dispozcici také solárium, sauna, vyhřívaný bazén.
Doprava a parkování: U hotelu je vlastní záchytné parkoviště. Před hotelem je zastávka hromadné dopravy.

Rezervace