Hotel - kat.č. 2697
 
Železná Ruda
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Hotel nabízí služby pro: - pobyty rodin (slevy)
- pobyty skupin
- firemní školení
- školní zájezdy (extra ceny)

Ubytování: Ubytování je zajištěno na pokojích s televizí, vlastní koupelnou a WC. Hostům je dále k dispozici recepce, místnost se stolem na stolní tenis, lyžárna (v létě kolárna. Nabízíme Vám různé typy pokojů, od jednolůžkových až po čtyřlůžkové. Pro náročnější hosty máme připraveny také apartmány - několik čtyřlůžkových a jeden pětilůžkový. Všechny pokoje mají sprchu + WC nebo vanu +WC přímo na pokoji. Na pokoj si lze také zapůjčit TV.
Stravování: Stravování nabízí restaurace s letní terasou a nabídkou české i mezinárodní kuchyně a také s širokou nabídkou šumavských specialit včetně zvěřiny a salátů. Snídaně je podávána na bufetových stolech / inclusive, večeře výběrem z celé nabídky jídelního lístku formou talonů. Milovníci italské kuchyně určitě ocení příjemnou italskou pizzerii San Marco.
Hostům je k dispozici restaurace, kde najdete českou a krajovou kuchyni, hotová jídla, minutková jídla, šumavské speciality, zvěřinu, velké zeleninové a ovocné saláty, zmrzlinové poháry, mléčné koktejly, italskou kávu Illy, široký výběr nealko i alkoholických nápojů a různých specialit jako je například specialita hotelu " Čokoláda Angelika" a jejich 30 druhů. Pro velmi malé děti nabízíme dětské porce. U skupin se menu a doba podávání jidla domlouvá individuálně.
Pizzerie San Marco je pro Vás otevřena již od roku 2002. Vše připravujeme podle originální italské receptury. K jídlům nabízíme také kvalitní italská vína. Otevřena jen v letní a zimní sezóně, nebo na vyžádání skupinou. Kladně hodnocena tuzemskými i zahraničními návštěvníky.
Služby: Pokud cestujete se psem přivezte si s sebou také jeho OčP. V tomto případě Vám prosíme o dodržování základních hygienických pravidel.
Doprava a parkování: Parkování je možné u hotelu.
Hotel leží cca 200m od vlakového nádraží Železná Ruda - město a cca 100m od nejbližšího lyžařského vleku.

Rezervace