Hotel - kat.č. 2699
 
Zelená Lhota
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Rodinný hotel se nachází na samém počátku Šumavy v malebném údolí, které zde přechází z Klatovské kotliny do lesů Královského Hvozdu a kopců čarovné Šumavy. Stává se tak ideálním výchozím místem pro poznání Šumavy a jejích krás. Odtud je možné vyrážet na krátké i dlouhé tůry po Šumavských lesích a vrších. I přímo v Zelené Lhotě a nejbližším okolí je několik cílů krátkých procházek. Třeba údolní nádrž Nýrsko, která zásobuje pitnou vodou Domažlicko, Klatovsko a Plzeň. Pár kroků od hotelu je Zelenská strž, kterou protéká Zelenský potok, kde je zaznamenán výskyt vydry říční. Pod hotelem je jednolodní barokní poutní farní kostel sv. Wolfganga z 18. století. Jsou zde pravidelné mše. Lze se i jen dívat, a je na co. Od Hotelu je krásný výhled na, asi nejkrásnější horu Královského hvozdu, Ostrý. Výhled na Jezerní horu, Nýrskou nádrž, Prenet,.... Na své si zde přijdou pěší i cykloturisté, houbaři, v zimě lyžaři. Ti nejnáročnější mohou dojet z blízkého nádraží do 15 km vzdáleného lyžařského areálu Špičák.
Ubytování: 51 lůžek (2 - 4 lůžkové pokoje) > na každém pokoji samostatné sociální zařízení > variabilní dispozice pokojů, lze přizpůsobit individuelním požadavkům, vhodné pro rodiny s dětmi, školy a školky v přírodě.
Stravování: Domácí kuchyně naší babičky se Vám postará o plné talíře. Nabízíme plnou penzi, polo penzi, teplá jídla po celý den, spoustu různých specialit a překvapení. K dispozici je hospůdka, jídelna i klubovna se společenskými hrami, knihami, časopisy.
Zábava: Přilehlá, velká zahrada s hřištěm umožňuje sportovní vyžití pro malé i velké. K dispozici je kurt na volejbal, badminton a další hry. Nejmenší zde najdou pískoviště, houpačku a prolézačku, což asi uvítá spousta rodičů.
Doprava a parkování: U hotelu je možnost zaparkovat, snadná je i dosažitelnost pro zájezdové autobusy, individuelní dopravu autem, autobusem i vlakem. V přízemí hotelu je možnost úschovy kol a lyží.

Rezervace