Hotel - kat.č. 2717
 
Svratka
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: „ZA TAK MÁLO PENĚZ V POHÁDCE“ Hotel Gaudeamus leží uprostřed malebné krajiny Žďárských vrchů, má vlastní parkoviště a poskytuje ubytování v pokojích s příjemným interiérem a sociálním zařízením.
Ubytování: Kapacita hotelu je 49 lůžek v 12 dvoulůžkových, 10 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky se sociálním zařízením na pokoji, 9 čtyřlůžkových bungalovů se společným sociálním zařízením na hotelu s 35 lůžky.
Stravování: Součástí hotelu je restaurace s bohatou nabídkou jídel a nápojů, letní terasa s celodenním provozem a příjemnou obsluhou. Bohatá nabídka jídel zahrnuje jak domácí kuchyni, tak i ryby, zvěřinu a další speciality.
Sport: V okolí se nachází skalní útvary Čtyři palice, Drátník, Devět skal a Malínská skála. Kulturní vyžití: Možnosti poskytují v širokém rozsahu blízká města s historickou tradicí Polička a Žďár nad Sázavou.
Možnost koupání v Milovickém rybníku o rozloze 6 ha – 350 m od hotelu, cyklotrasy, turistické trasy, horolezecké terény.
Zábava: Pobyt na hotelu zpříjemňuje vinárna, sauna a možnost tanečních večerů. K dispozici je kulečník, stolní tenis a sportovní hřiště.
Služby: Vyhřívaný bazén, sauna a posilovny jsou v nedalekém hotelu Devět skal - cca 700 m .
Doprava a parkování: Autobusové spojení: U hotelu autobusová zastávka na lince Brno – Milovy – Svratka Vlakové spojení: Železniční stanice Nové Město na Moravě (10 km)

Rezervace