Pension - kat.č. 2776
 
Bystřice nad Perštejnem
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Areál se nachází v poklidném místě Českomoravské Vysočiny za obcí Domanín, vzdálené asi 3km od Bystřice nad Pernštejnem, nedaleko Nového Města na Moravě. Byl postaven v roce 2003 jako sportovní areál Orla.
Ubytování: Nabízí ubytování ve 2 až 4 lůžkových pokojích s možností přistýlek, společenskou místnost s TV, ping pong, kulečník, šachy, stolní fotbal, Air hokey a různé stolní hry.
Stravování: Restaurace je otevřena nejen pro ubytované hosty, ale v době sezóny také pro ostatní návštěvníky. Pro ubytované hosty zajišťuje polopenzi i plnou penzi, nabízí také uspořádání rodinných oslav, svateb či firemních setkání. Nekuřácké prostředí v je vhodné pro pobyty rodin s dětmi.
Sport: Venkovní sportovní areál jistě potěší milovníky tenisu, minigolfu, beach volejbalu. Pro rekreační sportovce je k dispozici venkovní šachovnice, petangue, ruská kuželna a další hry. Ubytovaní hosté mohou využít vyhřívaný bazén se skluzavkou a protiproudem.
Služby: Pro děti nabízí venkovní areál rozsáhlé dětské hřiště, které je jistě potěší. Pro svou zajímavost a rozmanitost jej navštěvují děti z širokého okolí, svou architekturou zaujal i televizní tvůrce pořadu o designu.

Rezervace