Hotel - kat.č. 2825
 
Staré Město
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Ubytujte se a relaxujte v ekologicky čisté krajině, divoké, romantické přírodě, na dosah vrcholu Králického Sněžníku (1423 m.n.m) a pramene řeky Moravy.
Horský hotel Sněženka nabízí celoroční ubytování na pomezí Jeseníků a Králického Sněžníku v obci Hynčice pod Sušinou.
Ubytování: Horský hotel Sněženka Vám nabízí ubytování v pokojích dvou kategorií. Kapacita hotelu je 56 osob. Pokoje kategorie A: se sociálním zařízením a televizí, pokoje kategorie B: WC a sprchy na chodbě.
Stravování: K načerpání nových sil Vám hotel Sněženka nabízí svou vinárnu, restauraci a společenské místnosti.
Sport: Hynčice pod Sušinou výhodným místem na nízkohorskou turistiku po východním úbočí vnitrozemského hřbetu masivu Králického Sněžníku i k tůrám do centra masivu na Sušinu 1321 m.n.m a dále k pramenům Moravy a na vrchol Králického Sněžníku 1423 m.n.m. Vyhledávaným cílem pěších turistů je údolí Prudkého potoka, kudy vede jedna z nejnáročnějších a nejromantičtějších tras těchto hor.
Jako trasy pro cykloturistiku se nabízí řada zpevněných cest nebo asfaltových cestiček po vrstevnicích loukami a lesem. Lze samozřejmě zvolit i náročnější trasy s převýšením nebo trasy po silnicích 2. třídy apod. Tipy na výlety: např. Paprsek, Kladské sedlo, Dolní morava, po stopách bunkrů a jiné.
Zábava: vyjížďky na jezdeckých koních, vyjížďky na saních tažených koňmi, rekreační tenis.
Služby: Ubytování pro větší skupiny - školy, školení apod. Sjednáváme individuální ceny, podmínky ubytování, stravování apod. Možnost sjednat speciální jídelníček, diety pro rekondiční pobyty apod.

ONLINE termíny ubytování