Hotel - kat.č. 2831
 
Jilemnice - Benecko
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: HOTEL leží v srdci Krkonoš přímo ve středu lyžařského a turistického střediska Benecko (asi 150m od zastávky BUS u Obecního úřadu) a to na jižně orientovaném úbočí vrchu Žalý (1036 m.n.m.), v těsné blízkosti lyžařských vleků Skiareálu Benecko, běžeckých a turistických tras, obklopen krásnou přírodou Krkonošského národního parku.
Ubytování: Všechny pokoje jsou s vlastním WC a koupelnou se sprchovým koutem, balkonem a jsou vybaveny barevnou televizí se satelitním příjmem.
Stravování: Ve hotelu je denně k dispozici od 11:00 do 22:00 hotelová restaurace s bohatou nabídkou pokrmů a nápojů, bar (na přání od 21:00 až do 4:00), terasa s obsluhou. Točené pivo nabízíme světlé Plzeň 12o, Gambrinus 10o a tmavé Kozel 10o. Snídaně jsou podávány v restauraci, zpravidla v podobě švédského stolu (buffet). RESTAURANT (denně 11:00 - 22:00, po dohodě i déle) - hotelová restaurace s kvalitní nabídkou chutných jídel a nápojů a příjemnými cenami získala oblibu v širokém okolí a je hojně navštěvována hosty nikoliv pouze z řad ubytovaných. Na jídelním lístku lze najít mezinárodní kuchyni (pstruh, losos, steaky ap.), českou kuchyni i krajové krkonošské speciality. Samozřejmostí je pestrý výběr vegetariánských jídel a dětská jídla. Labužníky potěší jídla na objednávku předem, jako je celá pečená kachna, husa, vepřová kolena nebo chateaubriand. Pokud na jídelním lístku nenaleznete své oblíbené jídlo a je to v možnostech kuchyně, kuchaři vám je rádi připraví. Mimo stálý jídelní lístek restaurant nabízí hotová jídla, jídla na lávovém grilu připravovaná na terase přímo před hosty apod. Restaurant nabízíme též možnost zajištění speciálních akcí pro skupiny - večeře formou rautu, opékání selete, zabíjačkové hody, rybí hody, večery krajové kuchyně, slavnostní obědy a večeře (svatby, promoce, křtiny, oslavy výročí, narozenin, večírky, abiturientská setkání apod.). Zvláštní kapitolou jsou pak firemní akce, kde je stravování a nápojový servis výlučně otázkou dohody.
Sport: V létě lze využít široké nabídky aktivit pro volný čas v blízkém okolí - např. koupání na koupališti na Benecku (přibližně 100m od hotelu) nebo v nedalekém Vrchlabí (skluzavka), vyjížďky na koních (farma Hucul, Kněžická farma); případně si zahrát golf na šestijamkovém hřišti (Public golf hřiště Hančova bouda Benecko), nechat se vyvézt lanovkou z Herlíkovic na vrch Žalý a podráždit adrenalin sjezdem prudkých svahů na vypůjčených robustních koloběžkách nebo podniknout turistické či cykloturistické výlety do okolí, např. k pramenům Labe, na Sněžku nebo v okolí na kamennou rozhlednu na vrchu Žalý (1036 m.n.m) s nádherným výhledem do kraje, ke zřícenině Štěpanického hradu z konce 13. století apod.
Zábava: Přímo v hotelu je hotelová restaurace s terasou, bar, herna se stolním tenisem, sauna a vířivá masážní vana. Na každém patře je společenská místnost nebo dětský koutek. Do společnosti můžete vyrazit na diskotéku A-Club, do herny Bowling Bar (bowling, minigolf, billiard), do kavárny Café Harlekýn na Benecku u centrálního parkoviště nebo se vydat za zábavou do okolních horských středisek (Jilemnice a Vrchlabí 8 km, Rokytnice n. Jiz. a Špindl. Mlýn 20 km).
Služby: Uberte plyn, jste na dovolené! Přímo v hotelu můžete aktivně odpočívat při stolním tenisu nebo při hře petánque na nově vybudovaném hřišti (mezinárodní norma 4x15m) těsně u letní terasy hotelu, kde si můžete hru zpříjemnit konzumací široké nabídky jídel a nápojů z hotelové restaurace. Zapůjčení koulí a pronájem hřiště je pro naše hosty zdarma. Pro nejmenší je k dispozici pískoviště, na rozlehlé louce přímo u hotelu lze hrát různé míčové a jiné hry či provozovat další sporty.
Doprava a parkování: Přímo u hotelu je velké hotelové parkoviště (pro hosty zdarma). Přístup k hotelu je dobře udržovaná silnice, takže nečiní problémy ani v zimě a to i méně zkušeným řidičům.

Rezervace