Hotel - kat.č. 2898
 
Znojmo
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Hotel se nachází v Příměticích, které jsou okrajovou částí Znojma. Jeho poloha ve známé vinařské oblasti je více než strategická. Hotel se totiž nachází mimo rušné centrum zahlcené automobily, avšak od historické části Znojma je pouze deset minut běžnou chůzí. Od česko-rakouského hraničního přechodu Hatě je pak vzdálen patnáct kilometrů. Velkou předností hotelu, která stojí za samotný cíl návštěvy, je jeho přímé propojení s unikátním Křížovým sklepem z poloviny 18. století. Tento sklep se řadí k největším křížovým sklepům na světě. Kromě tohoto unikátu nabízí Přímětice ještě jednu nebývalou podívanou. Na místní faře sestrojil v roce 1754 farář a badatel Prokop Diviš svůj bleskosvod - předchůdce dnešního hromosvodu. Jeho věrná kopie je stále vyhledávanou turistickou atrakcí. Hotel se specializuje na firemní prezentace, kongresy, školení a semináře. Ideálně uzpůsoben je i pro pořádání společenských a kulturních akcí.
Ubytování: Hotel nabízí vysokou kvalitu ubytování, navíc za velmi přijatelnou cenu. V ní je zahrnuta i snídaně formou švédských stolů. Dětem do 5 let poskytujeme ubytování zcela zdarma. Kromě ubytování nabízíme i výhodný pronájem reprezentačních místností. Komfort a klid. Tato dvě slova zcela vystihují dvě nejnutnější podmínky pro vydatný spánek. Vystihují zároveň i přednosti našich hotelových pokojů. Kapacita hotelu je 70 lůžek s možností přistýlek. K dispozici jsou dvoj- až čtyřlůžkové pokoje a také apartmány. Součástí každého pokoje je kromě běžného vybavení WC, koupelna s vanou, televizor, telefon či minibar.
Sport: Komplexnost nabídky našich služeb završuje celá řada sportovních a relaxačních aktivit, které jsou v hotelu k dispozici. K plné spokojenosti našich zákazníků nabízíme možnost využít hotelovou saunu, solárium, masáže či půjčovnu kol. Mimo hotel pak zajistíme kuželnu se čtyřmi dráhami v areálu znojemského koupaliště, projížďky na koních, tenis, fotbal, squash, bowling, golf, rybaření či vyhlídkové lety nad Znojmem. Termální lázně Laa an der Thaya Moderní termální lázně a aquapark včetně oddechového sportovního centra. To vše nabízí rakouské hraniční městečko Laa an der Thaya. Ze Znojma trvá cesta do bývalé vodní pevnosti pár desítek minut autem. Vyhlášené lázně nabízí termální vodu o teplotě od 34 do 36 stupňů Celsia. Otevřeno je denně mimo Štědrý den od devíti ráno do deseti večer. Za tři hodiny pobytu zaplatí dospělý návštěvník necelých deset euro. Možné jsou i skupinové slevy. Po zaplacení vstupného je k dispozici většina atrakcí. Kromě termálních bazénů si lze užít solného bazénu s podvodní hudbou, vodní gymnastiku, termální kino či asiatickou odpočinkovou místnost. Velmi lákavé jsou i speciální saunové procedury s medem a solí. Kromě atrakcí zahrnutých do ceny vstupného lze dále navštívit solária, masáže, kosmetiku, zábaly či manikúru a pedikúru. Před lázněmi je parkoviště pro 450 vozidel. Parkování je zdarma.
Zábava: Pro Vaši firemní párty, rodinnou oslavu, svatbu, setkání klientů a další příležitosti rádi připravíme zábavný program na klíč. Zajistíme známé umělce, zpěváky, baviče a moderátory, DJ, doprovodné kapely, moravské lidové soubory, lidové vypravěče a harmonikáře, country skupiny, kejklíře, obsluhu v historických kostýmech, divadelní představení, ohňostroj… A může přijít i kouzelník! Originální specialitou je unikátní Vajnoš Kompetišn Šó - program spojený s degustací vína a praktickými zkouškami z vinařství. V salonku nebo libovolných prostorách je připravena ochutnávka deseti vzorků raritních vín s tím, že na závěr ochutnávky je realizována skrytá degustace tří vzorků vína s úkolem pro degustujícího - poznat co nejvíce degustovaných vzorků. Vítězové postupují do dalšího kola. Jejich úkolem je splnit velmi jednoduché a co nejzábavnější discipliny pro diváky. Přetáhnout koštýřem víno, zacifrovat, zahrát na housle a zazpívat při tom lidovou píseň. Vítěz je odměněn velmi cennou odměnou. Akci vede Joža Hrozen (moderátor), který veškeré konání moderuje moravským dialektem, rektor Vinařskéj univerzity ve Znojmě, který předává na finále čestné doktoráty Mizerné vinař, Dobré vinař a Výborné vinař. Kromě toho samozřejmě disponujeme profesionální ozvučovaní a osvětlovací technikou, dataprojektory, velkoplošnou projekční technikou, interiérovými i krytými pódii. Zkrátka vším, co ke správné zábavě patří...

Rezervace