Hotel - kat.č. 2906
 
Harrachov
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Hotel se nachází 100 m od sedačkové lanovky s výhledem na skokanské můstky a Čertovu horu. K dispozici nabízí 25 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, vlastním sociálním zařízením, satelitní TV a balkonem. V prostorách hotelu je stylová restaurace, kde se podávají snídaně formou bufetu, s možností celodenního stravování. Součástí areálu je půjčovna lyží, směnárna, taxi, parkoviště, trafika a prodejna potravin.
Sport: Harrachov je rekreační středisko s celoroční možností možností zábavy. Koupaliště s minigolfem a tenisovými kurty je umístěno v klidné lokalitě obklopené přírodou. V Harrachově lze zapůjčit veškeré sportovní vybavení, můžete tak nejvyšší české hory obdivovat na lyžích i na kole. Čtyř sedačková lanová dráha je celoročně v provozu.
Zábava: Jistě uvítáte mnohé bary, restaurace a kavárny, které Vám zpříjemní pobyt v našem středisku. Celoroční zábavu poskytuje bowling nebo bobová dráha. Okolí nabízí množství atraktivních výletů, s dominantou Harrachova – Mumlavským vodopádem.

Rezervace