Apartmán - kat.č. 3353
 
Benecko
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Obec Benecko je nejvýše položenou obcí v Krkonoších na trase Jilemnice – Benecko – Vrchlabí. Rozprostírá se na západních svazích masívu Žalého. Díky své poloze se stala vyhledávaným centrem hlavně zimních sportů. Ale ani vyznavači turistiky a cykloturistiky zde nepřijdou zkrátka. V okolí Benecka se nachází spousta zajímavých míst, která stojí za zhlédnutí. V zimním období jsou v místě 3 vleky pro dospělé a 4 pro děti. A od nastávající zimní sezony i sedačková lanovka. K dispozici jsou i lyžařské školy, půjčovny a vyhledávané upravované běžkařské trasy. Penzion se nachází v oblasti Krkonošského národního parku v nadmořské výšce 930 metrů nad mořem. A i v jeho okolí jsou turistické trasy jako Zlaté návrší, Kotelní Jámy, Špindlerův Mlýn nebo Mísečky. Celková kapacita penzionu je 54 lůžek. Pokoje po 2 – 6 lůžkách jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprchový kout a WC). Na pokojích je k dispozici i televize se satelitem. V přízemí můžeme najít restauraci (pro ubytované hosty slouží zároveň jako jídelna) s TV/SAT a video.Klubovna rovněž vybavena TV/SAT/DVD/ ( tato místnost může posloužit jako školící místnost), bar. Za příznivého počasí mohou hosté posedět na dvou venkovních terasách s výhledem na Český ráj či Ještěd, v letních měsících s obsluhou. Tyto terasy se mohou využít i pro slunění, relaxaci nebo naopak pohybové aktivity. Hostům jsou dále k dispozici 2 herny, jedna je vhodná pro kulečník a druhá pro stolní tenis. Nedílnou součástí penzionu je sauna (k ochlazení slouží sprchový kout) či venkovní bazén. V těsné blízkosti se nachází travnaté hřiště pro míčové hry, dětský koutek s houpačkami a ohniště s posezením.
Ubytování: Penzion nabízí ubytování ve 2 – 6 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha). Na pokojích je k dispozici televize, která je součástí výbavy, tudíž se za její používání neplatí poplatek. Penzion je vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak pro školy v přírodě, semináře, lyžařské kurzy, školení, víkendové akce, zájezdy apod. Pro skupiny 30 a více lidí sleva na ubytování.
Stravování: Ubytovaní hosté mají možnost využít stravování formou polopenze nebo po dohodě s vedením jen snídaně. Polopenze zahrnuje snídani a večeři (polévka, hlavní jídlo,moučník). V letních měsících možnost využití restaurace.
Sport: V letní měsících nabízíme hostům využití venkovního bazénu.
Služby: Pro ubytované je v penzionu k dispozici sauna. Ti, kteří nepřijeli pouze za odpočinkem mohou využít travnaté hřiště, kulečník nebo stolní tenis. Všechny sportovní potřeby sloužící k těmto aktivitám si hosté mohou zapůjčit v penzionu (pálky, míčky, rakety na tenis, líný tenis, fotbalový či volleyballový míč a samozřejmě i síť). Vše bez poplatku. V letních měsících se mohou osvěžit v tamním bazénu. V obci je potom možnost zapůjčení si horského kola nebo lyží a snowboardů. Penzion také nabízí možnost úschovy kola či lyží s vlastním klíčem od úschovného prostoru. Pro milovníky grilování je tu k dispozici gril a pro náročnější lze na objednávku připravit různé grilované speciality.
Doprava a parkování: Penzion se nachází asi 200 m od hlavní silnice na tahu Jilemnice – Benecko – Vrchlabí. V letních měsících je přístupnost bezproblémová, v zimních však nutnost použití sněhových řetězů. V případě nedostupnosti objektu možnost odvozu zavazadel z 200 m vzdáleného obecního parkoviště. Součástí objektu je neplacené parkoviště pro ubytované. Nejbližší autobusová zastávka je vzdálena 200 m od penzionu (Benecko, Zlatá vyhlídka). Vlakové spojení buď ve Vrchlabí (6 km) nebo v Jilemnici (11 km).

Rezervace