Pension - kat.č. 594
 
Jeseník
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Pokoj:

Popis: Penzion nabízí již od roku 1994 kvalitní ubytování ve stylově vybavených pokojích, v atraktivní horské lokalitě Hrubého Jeseníku. Příjemné prostředí penzionu a široká paleta doplňkových služeb vytváří klientům spoustu možností sportovního i rekreačního vyžití po celý rok.
Ubytování: Kapacita penzionu činí 30 dvoulůžkových pokojů s možností 4 přistýlek. Nabízíme ubytování v rustikálně vybavených pokojích se sprchovým koutem, WC, minibarem a telefonem, pro rodinu s malým dítětem rádi přistavíme dětskou postýlku. V podkroví disponujeme jedním apartmá. Je vhodné pro mladší hosty, nebo pro někoho, komu nedělá více schodů problémy a chce mít svůj klid. Všechny pokoje se denně uklízejí, na přání jsou vyměněny ručníky, eventuelně je také možný pokojový servis. Praní prádla a žehlení do 24 hodin je pro nás samozřejmostí. Pro ty, kteří chtějí mít absolutní klid nabízíme ubytování v nově zrekonstruované dependanci vzdálené cca 900 m od penzionu. Je to ideální místo pro rodiny s dětmi. K ubytování slouží čtyři prostorné, v případě potřeby až čtyřlůžkové pokoje s vlastní sprchou nebo vanou, umyvadlem a WC. Součástí je kuchyňský kout s posezením, venkovní posezení s možností grilování, terasa a dostatečně velké parkoviště.
Stravování: Hosté se mohou stravovat v klimatizované restauraci s kapacitou 60 míst, která je součástí penzionu. Šéfkuchař vaří polopenzi s typicky českou kuchyní. Na přání větších skupin je také možná plná penze. Snídaně nabízíme formou švédských stolů, večeře výběrem ze 3 menu, které se skládá z polévky, hlavního chodu, přílohou je salát nebo kompot, poté dezert. Na baru se čepují česká piva – Plzeňské a Budvar, jako aperitiv doporučujeme ledově vychlazený bylinný likér Praděd.
Sport: V blízkém okolí se nachází velké množství turistických a cykloturistických tras, výletních míst a spousta zajímavostí. Doporučujeme navštívit nejvyšší horu Jeseníků Praděd (1492 m), Karlovu Studánku, jeskyně Na Pomezí a Na Špičáku nebo přírodní rezervaci Rejvíz, kde se nachází pověstné Mechové jezírko. Za zmínku stojí také barokní zámek Jánský Vrch v Javorníku (největší sbírka dýmek ve střední Evropě), renesanční zámek ve Velkých Losinách a přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně.
Služby: Součástí penzionu je sauna a bazén s vyhřívanou vodou a protiproudem. Během pobytu je možno zapůjčit si kola a lyžařskou (případně snowboardovou) výstroj. Po dohodě zajištujeme pedikúru, manikúru a rekondiční-sportovní masáže. Na přání klientů můžeme zajistit výletní a turistický doprovod, doporučíme výlety na kolech nebo zprostředkujeme výuku lyžovaní v profesionální lyžařské škole. V zimním období zajišťujeme pro naše hosty ZDARMA SKIBUS do lyžařských středisek.
Doprava a parkování: Uzavřené parkoviště přímo u penzionu s dostatečnou kapacitou (možno i BUS).

Rezervace