Hotel - kat.č. 811
 
Pec pod Sněžkou
 
Tel.: +420 / 222 714 626
Fax: +420 / 222 714 626

Objekt:

Platební karty:

Pokoj:

Popis: Nově zrekonstruovaný hotel se nachází v jednom z největších krkonošských středisek Peci od Sněžkou na úpatí nejvyšší hory České republiky Sněžky ( 1602 m n.m. ), v centru města.
Ubytování: Hotel Hořec Vám nabízí konfortní ubytování v 19ti dvoulůžkových pokojích. Pokoje jsou vybaveny WC, sprchou, vanou, zabudovaným fénem, minibarem, TV, a telefonem. V hotelu je výtah a jeden pokoj určený pro pobyt hosta na invalidním vozíku.
Stravování: Lákavá nabídka specialit české kuchyně v hotelové restauraci, klidné posezení v útulné kavárně a možnost pořádání různých rautů a banketů. V ceně ubytování jsou snídaně formou bufetu. Možnost dokoupit polopenzi nebo plnou penzi.
Sport: Pro své hosty jsme schopni zajistit : rozličné pěší turistické výlety s průvodcem, zapůjčení horských kol, tenisové kurty - od 150 m od hotelu.
Zábava: Možnost platby kartami, bazén s relaxačními koupelemi pro 6 os. Využití salonku pro slavnostní příležitosti a uzavřená jednání či různé rodinné oslavy - 14 míst.
Cena : od 1.000,- Kč /dvoulůžkový pokoj. Poplatek za psa : 300,- Kč. Děti do 4 let : ZDARMA bez nároku na lůžko, dětská postýlka : 200,- Kč. Přistýlka od 4 - 10 let - Kč 300,--, nad 10 let Kč 500,--
Služby: Služby s možností úschovy cenných předmětů v hotelovém trezoru, praní a žehlení prádla, možnost zajištění výuky v lyž. škole pro děti i dospělé včetně zapůjčení lyž. výzbroje.
Doprava a parkování: Hotelové parkoviště u hotelu. Autobusové nádraží asi 250 m od hotelu.

Rezervace